Харчова цінність та хімічний склад "Кальмар".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Білки | 18 г | 23.7% |
Жири | 2.2 г | 3.9% |
Вуглеводи | 2 г | 0.9% |
Вода | 76.4 г | 3.4% |
Щупальця кальмара містять багато йоду. Він необхідний нормальної роботи мозку. Якщо регулярно вживати цей продукт, можна як заповнити баланс необхідних елементів, а й поліпшити пам'ять, прискорити розумові процеси.
Щупальця кальмарів вважаються найсмачнішою частиною калмарів. На відміну від тушки кальмара щупальця набагато ніжніші, а якщо їх приготувати правильно, вони просто тануть у роті. Щупальця кальмара чистять, як та інші його частини. Необхідно видалити тонку шкірку.